Inclusie gaat leven

Tijdens een recente veldpraktijkdag op Campus Woudhuis delen meer dan 20 studenten van van Hall Larenstein ervaringen rond inclusie in studie en onderzoek. Lees verder »

Common Grounds met inclusieve werkgevers

Afgelopen donderdag, 23 april was de aftrap van het Common Grounds met inclusieve werkgevers project. In een start bijeenkomst met de eerste twee werkgevers die een Common Ground gaan inrichten werden de doelen, principes en het plan van aanpak doorgesproken. Lees verder »

Inclusief Groen Onderwijs in ontwikkeling op Campus

Het KIEM project waarin de hogeschool van Hall Larenstein samenwerking met Campus Woudhuis ontwikkelt is van start met een serie praktijk en afstudeer opdrachten. Dit eenjarig project verkent de mogelijkheden van samenwerking rond inclusief onderwijs Lees verder »

Werk Inclusief Beperking

"Werk inclusief Beperking", is het nieuwe platform voor kennis en praktijk ervaringsleren rond begeleiding van mensen met een beperking richting regulier werk. Campus Woudhuis gaat het eerste project voorstel ontwikkelen voor dit platform opgezet door Movisie en Verwey Jonker met financiering van de Golschmeding Foundation. Lees verder »

DECADE OF TRANSFORMATION

Dit jaar gaan we onder het thema Decade of Transformation kijken naar de belangrijke transities die nodig zijn om de Sustainable Development Goals te behalen in 2030. Met inspirerende sprekers en 38 verdiepende workshops hebben we een breder programma dan ooit. Lees verder »