Matching betrokken ondernemen

Matching 1:1

CPC helpt u mee om als organisaties 1:1 partnerschappen te vormen, dan wel een lokaal – regionaal netwerk van partners te vormen. Vanuit diverse rollen kan onze bijdrage geleverd worden: adviseur, projectmanager en ontwikkelaar. Matching 1:1 voor uw organisatie kan door CPC zeer effectief geleverd worden door haar kennis en het uitgebreide netwerk van intermediairs, waarmee CPC landelijk en internationaal samenwerkt: CSR 360° en MVO Nederland.

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO)

CPC biedt bedrijven die hun maatschappelijke betrokkenheid willen verbeteren een reeks diensten, van quick scan tot het ontwikkelen van een werknemersvrijwilligersprogramma’s. Zie ook onze bedrijvenpagina.

 
De Beursvloer

De Beursvloer is als vorm van groepsmatching een populaire speed dating event tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. CPC ondersteunt organisaties bij het organiseren van hun eigen events en matchingmethoden door middel van persoonlijke coaching, inspiratiesessies en de training Goede Zaken®. CPC heeft succesvol tientallen Beursvloeren en matchingvarianten helpen ontwikkelen, zowel lokaal als (inter)nationaal (Gute Geschäfte).

Sociaal ondernemen

CPC werkt actief aan ondernemerschap voor maatschappelijke doelen. Als netwerker, trainer en adviseur worden organisaties en individuen daarin bijgestaan.

Social Return

Social Return verplichtingen kunnen met hulp van CPC zo ingevuld worden dat het aansluit bij de mogelijkheden en behoeften van zowel de doelgroep, het bedrijf, als de opdrachtgever.